Varme HenderSoloppgangFlyt avstedEn ny dag
Fim FilmAnimasjon Thaimassasje

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Thaimassasje      

Tradisjonell Thaimassasje, også kalt Thai Yoga Therapy, Nuad phaen Boran eller Nuat Thai, er en terapeutisk teknikk som går tilbake tusenvis av år. Dens presise opprinnelse er ukjent, men utøvere spores tilbake til Jivaka Komarabhacca, også kjent som Shivago, som var en personlig lege til Sangha, en venn og lege til Buddha og kjent som en healer i buddhistisk tradisjon.

Thai Massasje innebærer ulike metoder for trykk - press, strekk og vridninger som har blitt formet og perfeksjonert i tusenvis av år. De som mottar Thaimassasje regelmessig vil oppleve en følelse av velvære, trygghet, glede, fleksibilitet og ungdommelighet

Som kinesisk Tuina, japansk Shiatsu, yoga, ayurveda og andre østlige metoder har Thaimassasje energimodellen av kroppen som sitt fundament. Systemet er bundet til teorien om at kroppen inneholder ca. 72.000 energibaner som kalles sen. Omtrent de samme som meridianene i kinesisk akupunktur.

Thai kroppsarbeid er også kjent som Thaimassasje, skjønt i kontekst av vestlig praksis kan det være villedende, fordi vi ofte forbinder massasje med muskelmanipulasjon anvendt direkte på huden mens mottakeren ligger på en benk. Thai kroppsarbeid (massasje) omfatter myk muskelmanipulasjon, og praktiseres på en madrass på gulvet. Behandlingen varer 60 eller 90 minutter. Klienten er fullt påkledd i lette og løse klær som muliggjør dype tøyninger og uinnskrenkede bevegelser. Å jobbe på gulvet gir støtte og frihet i bevegelsene som behøves i denne vidunderlige arbeidstilen.

Kroppsvekt nyttes for å oppnå kompresjon, ikke muskelkraft. Tøyning, pusting og arbeide med tyngdekraften er like viktige aspekter ved en god behandling. Det viktigste er kundens holdninger og tilnærmingen til massøren- å jobbe med åpent hjerte og innlevelse samt og vel så viktig at kunden har tilegner seg god teknikk.

Hvorfor Thaimassasje?

Hva er hatha yoga?

Hva er akupressur?

<a href="http://www.clock4blog.eu">clock for blog</a>